Yrityksen IG profiili

 Ohessa linkki Kauneushuone Ametistin Ig profiiliin.

1. Ametisti Ig

2. Hashtagit: #luonnollistakauneutta #ekokosmetologisalo #ihohoitolasalo #kokonaisvaltaistaihonhoitoa

#probioottinenihonhoito #essehoitolasalo #essehoitola #akneihonhoitoluonnollisesti #rosaceaihonhoitoluonnollisesti 

3. Lyhyt ytimekäs teksti yrityksestä(löytyy Ig profiilin esittelyosasta johon mahtuu 150 merkkiä):

´´Kauneushuone Ametisti on ihana, ekologisia kauneushoitoja tarjoava Esse ihohoitola Salossa.
Lempeää ja hellävaraista ihonhoitoa myös iho-ongelmiin-luomusti.´´

4.Fakta tai tarina. Monilla on sellainen käsitys että iho-ongelmia hoidettaessa vain voimakkaat ja ihoa vahingoittavat hoidot ovat avuksi. Hoidan työssäni kuitenkin erilaisista ihohaasteista kärsiviä asiakkaita, lempein ja luonnonmukaisin keinoin hyvin tuloksin. Toki asiakkaalta vaaditaan malttia ja sitoutumista jos tuloksia haluaa saavuttaa.

Ohessa yksi onnistunut hoitokeissi kuvamateriaalin kera. Kuvan alla kuvateksti

Sain luvan jakaa teille ihanan Esse ihonhoitotarinan.
Asiakas on kärsinyt aknesta kauan. Monenlaista hän on kokeillut vuosien aikana, mutta ei ole saanut apua oikein mistään. Asiakkaan kanssa aloitettiin sarjahoito jossa yhdistettiin Esse Clarifying linjan kotihoitotuotteet hoitolassa tehtäviin ledvalohoitoihin.
Asiakas on jo pitkään käyttänyt Esse tuotteita kotihoidossa-merkittävä muutos saatiin kuitenkin Clarifying linjasta. Nyt sarjahoitojen tuloksia tuetaan säännöllisillä 1x 2kk:n välein tehtävillä ylläpitohoidoilla Ametistissa ja oikeilla kotihoitotuotteilla.
Ihon tulehduspesäkkeet ja syvät tukkeumat ovat poissa ja uusia ei enää ole tullut. Syvät arvet ovat tasoittuneet lähes kokonaan ja ihon punoitus rauhoittunut kokonaan.
Tämä matka on ollut pitkä ja vaatinut sitoutumista asiakkaalta ja minulta kosmetologina lähestymistä kokonaisvaltaisesti.


                                            Akneihoa voi hoitaa myös luonnollisen lempeästi. 
                                            Tässä yksi erittäin onnistunut esimerkki.

5. Asiakaspalaute ja palautteet ovat supertärkeitä ja esimerkiksi Google arvostelujen perusteella on uusia asiakkaitakin tullut hoitolaani. Silloin tällöin asiakkaat muistaa pienellä yllätyksellä ja silloin kyllä silmät kostuvat.


Niin kiitollinen näistä kauniista kukista ja sanoista. On ilo saada näin ihania asiakkaita kuin te olette. Kiitos kun reagoit, kommentoit ja jaat Ametistin postauksia-niistä on valtavan iso apu pienelle yritykselle. Kiitos että olet valinnut Ametistin hoitolaksesi-monien muiden joukosta. Ilman teitä ei olisi Ametistia.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma tuotevideo

Myyvä teksti